Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan szerezzek holdat?

2007.12.30

Vissza a Tippek-Trükkökre

Vissza a főoldalra

Hogyan szerezzek holdat?

Légy szerencsés. De van egy-két trükk, amivel befolyásolni tudod a szerencsédet, hogy legyen egy-két holdad.

 

Saaajtból van a hoold, saaajtból van a hooold, hangzott annak idején a dal. Az illető tévedett. A hold egészen konkrétan űrszemétből van. Még konkrétabban, az űrcsatákból visszamaradt nyersanyagok állhatnak össze holddá.

 

Minden 100.000 egységnyi nyersanyagért, ami a csatában megsemmisített űrhajókból / védelmi egységekből keletkezik, kapsz 1% esélyt arra, hogy hold képződjön. Több űrcsata esetén az esély nem nő - mindig az aktuális csata eredménye alapján számolódik ki ez a százalék.

 

A maximális esély 20%, ennél nagyobbra nem nőhet a dolog.

 

A megsemmisített hajók nyersanyagának a 30%-a marad meg a bolygód körül, mint debris field.

 

Tapasztalt játékosok kiszámolták, hogy 1%-nyi esélyhez a legoptimálisabb 84 db Light fighter megsemmisülése - kristály és fém költséget számolva.

 

Vagy állandóan állomásoztatsz a bolygód mellett megfelelő mennyiségű vadászgépet, amikből aztán kis szerencsével hold képződhet, ha megtámadnak… vagy pedig megpróbálsz valakivel -pl. szövetségi tagokkal- üzletelni: vagy megkérsz valakit, hogy támadjon meg a megfelelő mennyiségű vadászgéppel, majd egész egyszerűen kifizeted neki a megsemmisült gépek költségét (ehhez természetesen megfelelő védelemre van szükséged), vagy pedig Te is cserébe ugyanannyi vadászgéppel megtámadod az általa kiválasztott bolygót, hátha mindkettőtök szerencsével jár, és nyer egy holdat a bolton.