Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FoxGame - OGame kiegészítő Firefoxhoz

2007.12.30

Vissza a Tippek-Trükkökre

Vissza a főoldalra

FoxGame - OGame kiegészítő Firefoxhoz

Még egy plusz érv a Firefox 2.0 használata mellett: ha OGame játékos vagy, akkor installálhatsz rá egy FoxGame nevű kiegészítőt, ami néhány hasznos extra infóval lát el Téged.

 

Tehát, ha még nem tetted volna meg, telepíts egy Firefox 2.0-t a gépedre, utána pedig töltsd le innen a FoxGame kiegészítőt hozzá.

 

Mit nyersz vele?

 

- Egy picikét áttekinthetőbb Galaxyview-t

 

- Belépőoldalon automatikusan kiválasztja, hogy melyik univerzumba is akarsz belépni, nem kell mindig görgetni

 

-  Extra törlési lehetőségek, illetve kémjelentések

 

-  A játék ezentúl nem csak azt írja ki, hogy mennyi idő múlva érkezik meg a flotta, mennyi idő van még az épület felhúzásáig vagy a fejlesztés befejeződéséig, hanem percre pontos dátumot ír

 

- Üzenetek között más háttérszínnel kiemeli a szövetségi tagoktól vagy egyéb, más játékosoktól írt leveleket

 

- Ha rákattintasz egy bányádra vagy erőművedre, akkor automatikusan kiírja a termelés különbségét a jelenlegi és a jövőbeli szintek között (mennyivel fog többet termelni Neked a bánya / erőmű)

 

- Kiemeli a nagyméretű debris fieldeket

 

- Bedefiniálhatsz küldetéseket, így a gyakori missionöket nem kell állandóan kiválasztanod, hanem a FoxGame automatikusan kiválasztja őket. Hasonlóképp automatikussá tehetőek a flották célállomásai is.
-  Privát üzenetben automatikus aláírás.

 

Nekem személy szerint főleg az időpontok kiírása és az üzenet highlight jött be nagyon - mindenkinek ajánlom a cucc telepítését.

 ^TOP^