Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Account átadás menete

2009.08.02

Fontos tudnivalók az account átadásától:

- szigorúan tilos másnak a jelszavadat kiadni
- szigorúan tilos másnak az accountjába belépni, abból a célból is hogy megnézd mit veszel át (lásd szabályzat, I. pont, GYK2)
- a GO-k csak és kizárólag a játékban az accounthoz használt e-mail címről fogadnak el bejelentést
- ezeken felül a szabályzatban található pontok betartása

Az account átadás menete abban az esetben, ha cseréről van szó:

A csere azt jelenti, hogy univerzumon belül egy másik játékossal elcseréled az accountodat. Ezt csak és kizárólag az adott univerzum GO - kivételes esetben az SGO - engedélyezheti és teheti meg. Egymás közötti cserebere kitiltáshoz vezethet!!

- Mindkettő account tulajdonosa a játékban regisztrációkor használt e-mail címéről ír egy e-mailt (PM, chat, MSN és egyéb formék NEM elfogadottak!) az adott univerzum GO-nak, hogy mit szeretnének csinálni. A levél tartalmazza legalább a következőket: univerzum, account név, egy kis leírás hogy cserélni akartok, a másik account neve.
- A GO amennyiben mindent rendben talál, az accountokat kicseréli és erről e-mailben küld értesítést.
- A játékba továbbra is a régi nevetekkel és jelszavatokkal tudtok belépni, de már a kicserélt dolgokat látjátok.

Az account átadás menete abban az esetben, ha egy olyan univerzumban veszel át accountot, ahol nem játtszol:

Ebben az esetben is javaslom, hogy az univerzum GO-nak egy levelet küldjetek, ezzel a félreértések elkerülhetőek. Engedély nem szükséges hozzá, de kitiltáshoz vezethet ha értesítés nélkül veszed át az accountot.

Az átvétel után ajánlott azonnal jelszót és e-mail címet váltani. Ennek elmaradásából bekövetkező bármilyen problémával kapcsolatban az OGame.hu Team semmilyen kártérítési, visszaállítási, kitiltási illetve egyéb igényt nem tud teljesíteni!

DaN